Mån-fre: 10:00-18:00
Lördag: 11:00-15:00
Söndag: stängt

Vi väljer leverantörer vars produkter är av hög kvalitet och som bidrar till att hålla Mias Lustgård till en trendig inrednings- och livsstilsbutik som följer säsongerna. Vi hittar och köper våra varor på mässor i Sverige samt ute i Europa.

För muspekaren över listan till vänster för att läsa mer om respektive leverantör. Klicka för att komma till deras webbsida.

Cult Design – Dare to be square, våga vara fyrkantig. Gärna med ett leende på läpparna. Det är tanken bakom Cult Design, en klar grundidé som sedan utvecklas i oändlighet via nya idéer, trender och människor.

Different Design – Erbjuder inredningsartiklar och presenter för hem och trädgård med genuina hantverk tillverkade i Indonesien.

Living Home – Ett stort utbud av konstgjorda växter. Allt från stora träd till blommor i kruka – alltid lika välgjorda.

Snö of Sweden – Smycken till den medvetna kunden som vill sätta prägel på sin tillvaro. Du finner dessa hos landets ledande mode- och inredningsbutiker. Alla smycken är nickeltestade.

Bruka Design – Producerar spännande kvalitetsprodukter i Svensk design. Har möbler, porslin och accessoarer för det moderna hemmet.

Miljögården – Miljögården är en av Sveriges ledande grossister inom present- och heminredningsbranschen. Deras varor finns i butiker runt om i Skandinavian och Finland.

Yankee Candle – Ett av världens främsta märken för doftljus av högsta kvalitet. Yankee Candle® söker världen över efter ny inspiration för att skapa stämningsfulla och varaktiga dofter som ger dig riktig hemkänsla.

Mr Plant – De konstgjorda växterna från Mr Plant är noga utvalda och producerade med den senaste tekniken. Detta ger ett mycket realistiskt och naturligt utseende som gör dem lämpliga som dekorationer i alla miljöer.

Interstil – Interiör som skapar den lugna harmonin blandat med det strikt moderna för den medvetna. Produkter med god kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

Tillbaka till toppen