Mån-fre: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-16:00 [Jun-Aug kl. 11-15]
Söndag: Stängt [Nov-Dec kl. 12-16]

Våra leverantörer

Vi väljer leverantörer med varierande utbud för att hålla Mias Lustgård trendig och aktuell med allt du kan önska av en modern inrednings- och livsstilsbutik. Julen är en högtid vi håller varmt om hjärtat. Vi hittar våra varor på mässor i Sverige samt ute i Europa.

 
 

Cult Design – Dare to be square, våga vara fyrkantig. Gärna med ett leende på läpparna. Det är tanken bakom Cult Design, en klar grundidé som sedan utvecklas i oändlighet via nya idéer, trender och människor.

 
 

Different Design – Erbjuder inredningsartiklar och presenter för hem och trädgård med genuina hantverk tillverkade i Indonesien.

 
 

Living Home – Ett stort utbud av konstgjorda växter. Allt från stora träd till blommor i kruka – alltid lika välgjorda.

 
 
 

Snö of Sweden – Smycken till den medvetna kunden som vill sätta prägel på sin tillvaro. Du finner dessa hos landets ledande mode- och inredningsbutiker. Alla smycken är nickeltestade.

 
 
 
 

Bruka Design – Producerar spännande kvalitetsprodukter i Svensk design. Har möbler, porslin och accessoarer för det moderna hemmet.

 
 
 

Miljögården – Miljögården är en av Sveriges ledande grossister inom present- och heminredningsbranschen. Deras varor finns i butiker runt om i Skandinavian och Finland.

 
 

Yankee Candle – Ett av världens främsta märken för doftljus av högsta kvalitet. Yankee Candle® söker världen över efter ny inspiration för att skapa stämningsfulla och varaktiga dofter som ger dig riktig hemkänsla.

 

Mr Plant – De konstgjorda växterna från Mr Plant är noga utvalda och producerade med den senaste tekniken. Detta ger ett mycket realistiskt och naturligt utseende som gör dem lämpliga som dekorationer i alla miljöer.

 
 
 
 

Interstil – Interiör som skapar den lugna harmonin blandat med det strikt moderna för den medvetna. Produkter med god kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka till toppen