Mån-fre: 10:00-18:00
Lördag: 11:00-15:00
Söndag: stängt

Kort om Mias Lustgårds historia

Mias Lustgårds historia börjar 1986. Mias föräldrar ägde på den tiden Buketten där de alla jobbade. Tanken på att öppna en till butik föddes då Mia gjorde blomsterarrangemang av sidenblommor, med strykande åtgång. Turen var med dem när en då 125 kvadratmeter stor lokal intill blev ledig, vilken familjen köpte. Sex år senare, 1992 för att vara exakt, köpte Mia och hennes man Peter butiken av Mias föräldrar.

Eftersom torkade blommor, så kallade eterneller, var väldigt populärt på 80-talet bestod sortimentet huvudsakligen av torkade blommor och växter. Med tiden växte produktsortimentet, och prydnadsprodukter såsom ljus, servetter och mindre möbler tillkom i butiken.

Aktuella produkter

No images found!
Try some other hashtag or username

Mias Lustgård idag

Även om konceptet idag liknar det när vi öppnade butiken har mycket hänt sedan dess. Butiksytan har vuxit till 320 kvadratmeter och vårt utbud av produkter har blivit bredare och större. Varorna hittar vi på mässor både i Sverige och ute i Europa. Vi är idag fem anställda plus några som jobbar extra. Idag säljer Mias Lustgård även soffor, smycken och kläder, och vi har de senaste tio åren blivit en renodlad heminrednings- och livstilsbutik.

Vi vill att det alltid ska vara en upplevelse att kliva in i vår butik. Ett av målen vi har med Mias Lustgård är att alltid vara uppdaterad och att våra produkter ska falla så många som möjligt i smaken. Vi strävar efter att få en bred och aktuell mix av varor så att alla våra kunder får en positiv upplevelsemiljö som alltid följer säsongerna.

Tillbaka till toppen