Mån-fre: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-16:00 [Jun-Aug kl. 11-15]
Söndag: Stängt [Nov-Dec kl. 12-16]

Kort om Mias Lustgårds historia

Mias Lustgårds historia börjar 1986. Mias föräldrar ägde på den tiden Buketten där de alla jobbade. Tanken på att öppna en till butik föddes då Mia gjorde blomsterarrangemang av sidenblommor, med strykande åtgång. Turen var med dem när en då 125 kvadratmeter stor lokal intill blev ledig, vilken familjen köpte. Sex år senare, 1992 för att vara exakt, köpte Mia och hennes man Peter butiken av Mias föräldrar.

Eftersom torkade blommor, så kallade eterneller, var väldigt populärt på 80-talet bestod sortimentet huvudsakligen av torkade blommor och växter. Med tiden växte produktsortimentet, och prydnadsprodukter såsom ljus, servetter och mindre möbler tillkom i butiken.

Mias Lustgård idag

Under 2018 gick Ida Eriksson in som delägare tillsammans med Mia, och under 2019 tog Ida själv helt över ägarskapet. Även om konceptet idag liknar det när vi öppnade butiken har mycket hänt sedan dess. Vårt utbud av produkter har blivit bredare och större. Varorna hittar vi på mässor både i Sverige och ute i Europa. Idag säljer Mias Lustgård smycken,  inredning, lampor och ett stort urval konstväxter. Vi är en mysig, spännande och omtyckt inrednings- och livsstilsbutik.

Vi vill att det alltid ska vara en upplevelse att kliva in i vår butik. Ett av målen vi har med Mias Lustgård är att alltid vara uppdaterad och att våra produkter ska attrahera många smaker. Vi erbjuder såklart presentinslagning om så önskas. Vi strävar efter att få en bred och aktuell mix av varor så att alla våra kunder får en positiv upplevelsemiljö som alltid följer säsongerna.

Sedan 2019 är vi en kontantfri butik med betalmedel kort och swish!

 

Tillbaka till toppen